Diary1

Een nieuwe donderdag, een nieuwe diary. De laatste officiële week van mijn zwangerschapsverlof. Ondanks wat lichamelijke problemen toch een hele leuke week geweest. Op het moment dat ik dit typ weet ik niet waar dit lichamelijke problemen vandaan komen en wacht ik op de uitslag van mijn huisarts. Anyways, een nieuwe diary. Dare to dream big’, het motto dat perfect paste bij de happy challenge opdracht van week 2. En aan die dromen heb ik gewerkt deze week, de eerste stap was namelijk een afspraak bij het KVK om mijn blog als bedrijf in te schrijven. Op foto 4 zie je mijn nette outfit die ik droeg naar mijn afspraak. Op foto 3 zie je mij met de citroen picasso C4 want naar zo’n afspraak vervoer je jezelf in stijl (grapje). De foto straalt wel mijn trots uit!

diary2

1. Jup double check, alles is geregeld, stap 1 van mijn grote droom is gezet. 2. Door Joyce en Shirley ben ik aangestoken met de creatieve Filofax ‘gekte’ en ik ontving donderdag mijn eerste filofax in de bus. Een paarse domino personal. Ik had al allerlei creatieve spulletjes (washi tape, stickers, sticky notes, stiften etc.) geshopt bij Hema en ik had nog het een en ander van mijn scrapbook collectie dus ik kon gelijk creatief aan de slag. Kopje thee erbij, even tijd voor mezelf en ik heb mezelf voorgenomen dit vaker te doen. 4. Een eerste stap naar het creatieve eindresultaat, ik houd van deze drukke kleurige en vooral fleurige agenda’s.

diart4

1. Throwback in de tijd, een hele oude foto die ik terug vond in mijn iphone, van 2 jaar geleden. Ik mocht een zonnebril uitkiezen als cadeautje van mijn vriend, en ik ging niet voor dit kekke chanel zonnebrilletje hoor haha. 2. Onwijs leuk dat ik mag gaan schrijven voor mommytobe. Ik zit namelijk vol mama-praat inspiratie maar ik wil Kellycaresse juist niet alleen een mama blog maken. Op zondag deel ik mijn verhaal op mommytobe dus voor de mama-praat liefhebbers, op zondag is er een extra ‘mommy monday (sunday 😉 ). 3. Ik ging al goed aan de slag met mijn voornemen zondag, ik moest rustig aan doen dus ik ging lekker creatief aan de slag met ‘scrapbooking’.  De foto’s van onze zomervakantie in Turkije waren nog niet allemaal ingeplakt dus ik wilde dit album afmaken. Mijn volgende scrapbook project wordt het babyboek van Lana. Ik kan zo uren creatief bezig zijn, heerlijk. 4. Ik raak altijd zo onder de indruk van jullie lieve comments, ik lees ze allemaal en mijn hart maakt een sprongetje bij al jullie lieve comments, dankjewel allemaal, jullie zijn toppers!

diary3

1. Ik was weer aan het werk voor Beautydream. Een hele gezellige beauty workshop geven bij een zorginstelling, ik was dus eigenlijk de sociaal pedagogisch hulpverlenende visagist en kon zo beide studies inzetten. Ontzettend leuk om te doen!. 2. Dit vind ik een geweldige foto van mij en Lana, deze is met kerstmis gemaakt. Ik gebruikte deze voor de ABC baby tag. 3. Lekker aan het kokkerellen met Hello Fresh, de review komt snel online. 4. Ik maakte een afspraak bij de kapper want dit was hoognodig, ik moest nog even wachten en dronk lekker een cappuccino.

diary5

De volgorde van de foto’s klopt niet helemaal haha. 1 Hier nog lekker aan het kokkerellen voor Hello fresh. 2. Bij de kapper. Ik heb lichtblond haar van mezelf maar had een aantal keer wat highlights laten zetten omdat mijn haar in de winter wat donkerder is en ik mijn ‘zomerhaar’ dan ook leuker vind. Omdat ik de ‘uitgroei’ die ontstond zat was liet ik high en lowlights zetten in mijn eigen haarkleur zodat mijn haar weer helemaal mijn eigen kleur heeft, scheelt een hoop werk en uitgroei frustratie. 3. De citroen C4 Picasso die we een week mochten testen brachten we gisteren terug naar Amsterdam. Omdat het toch een eindje rijden is ging ik gelijk even langs mijn media bureau om wat zaken te bespreken. 4. Mijn schoonmoeder, vriend en Lana wachtten toen in de auto en daarna gingen we gezellig bij een Amerikaanse lunchroom koffie met een hapje nemen. Ik at deze goddelijke carrotcake. Dit zaakje zit in Purmerend. Nadien gingen we namelijk op bezoek bij de opa en oma van Yannick die daar wonen.

Dit was mijn diary voor deze week. Zitten er hier meer filofax junkies in de ‘zaal’? Dan ben ik benieuwd naar jullie verhaal. Laat me je reacties op mijn diary weten in de comments,

Liefs Kelly

Volg mijn blog via Bloglovin’ 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

32 gedachten over “Diary donderdag: Dare to dream big, creativiteit en food”

 1. Leuke week heb je gehad! Hopelijk voel je je snel weer wat beter.
  Nee geen filofax hier, wel een weekplanner van Hema die ik opleuk met tape stickers ed!

 2. Die Amerikaanse lunchroom zit vlakbij mijn huis. Rijd er vaak langs, maar nog nooit binnen geweest. Toch eens een kijkje nemen 🙂

 3. Hoi Kelly,

  Leuk overzicht! Ik dacht ik reageer eens, want we worden een soort collega’s, ik ga namelijk elke woensdag een kinderboekenblog schrijven op Mommy to be!
  En je filofax-hobby deel ik ook, al heb ik zelf een paperchase-agenda. Heerlijk frobelen met papier!

 4. Yay super leuke diary en mooi motto dare to dream big. Past helemaal bij jou lieverd <3 Maar jij maakt van die mooie dromen realiteit! Xx

 5. He wat leuk, ik woon in Purmerend. Ben nog nooit bij dat zaakje naar binnen geweest, misschien toch maar eens een keer doen binnenkort 🙂
  Gaan jullie de auto trouwens kopen/leasen of gaan jullie nog andere modellen proberen.
  Vind de foto bij de ABC tag ook heel erg mooi. Je straat daar liefde en geluk uit, mooi!

 6. Leuk! Wat goed dat je de stap hebt gezet en je hebt ingeschreven bij de KvK :). Die foto van jou en Lana samen is mooi, eentje om goed te bewaren lijkt me! En filofax, nee, ik weet eerlijk gezegd niet eens goed wat nou het bijzondere daar aan is, of wat filofaxen filofaxen maakt 😉

 7. Ik heb ook een filofax personal agenda besteld en alle accessoires heb ik ook al haha. Van de week ben ik op straat aangesproken door medewerkers van Hello Fresh. Vanaf 11 februari krijgen we een box. Ben heel benieuwd! En gefeliciteerd met je inschrijving bij de KvK 🙂
  Benay Vaneese onlangs geplaatst…Mijn top 5 paarse lipsticksMy Profile

 8. O, ik zou echt niet tegen zo’n drukke agenda kunnen! Ik vind het totaal niet overzichtelijk en zo heeft mijn hoofd geen orde haha! Leuke diary weer 🙂

 9. Leuke foto’s weer! Ik heb geen filofax en ik had er ook nog nooit van gehoord, maar het ziet er wel heel vrolijk uit zoals jij ‘m hebt ‘beplakt’!

 10. Ik probeerde vanmiddag al te reageren maar toen werd ik telkens van de website af geknikkerd.
  Ik probeer het nogmaals omdat ik even wilde zeggen dat ik de lengte van je haren heel mooi vind! Ik overweeg om mijn haren ook te knippen op die lengte. Staat erg pittig!
  mamoesjka onlangs geplaatst…Rommel museumMy Profile

 11. Geen filofax junkie. Ik vind het namelijk wel helemaal tof, maar ik denk dat als ik er eenmaal aan begin ik mezelf er helemaal in verlies, haha. Nee, ik ben veel effectiever met lijstjes. En mijn creativiteit kan ik kwijt in mijn postprojectje. Dan maak ik er mijn penvriendinnetjes blij mee. 🙂
  Jennifer onlangs geplaatst…Ik ga naar New York en stuur jou een kaartje!My Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.