Afgelopen zondag was vriendinnetje Suzanne gezellig een dagje bij ons en dat was heel gezellig. We hebben die dag een vlog opgenomen en een leuk (hilarisch) filmpje samen dus die zien jullie nog wel voorbij komen op mijn site en haar leuke blog. Suzanne is erg goed met fotografie, en daarom vond ik het heel leuk dat ze outfit foto’s van me wilde maken. Zondag droeg ik mijn nieuwe (budget) jurkje van Primark, en wat zit dit jurkje heerlijk! Ik heb te lang geen jurkjes gedragen terwijl ik eigenlijk een echt jurken-meisje ben. Note to self: Vaker jurkjes aan doen want die zitten zo leuk! Suzanne maakte zulke leuke foto’s dat ik even moest selecteren welke ik zou gaan plaatsen. Ben je benieuwd naar deze foto’s? Lees dan verder.

Behind the scenes foto haha

Ik draag dus het fijne jurkje van Primark (psst was maar 3 euro!) met een perzikkleurig cardigan vestje van de Hema. Daaronder een simpele zwarte legging van H&M en mijn leuke laarjes van Van Haren. De statement ketting is ook van Primark zoals jullie misschien in de shoplog gezien hebben.

Wat vinden jullie van deze outfit? Laat het me weten in de comments van dit artikel.

Liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter Instagram of Facebook of Youtube.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

37 gedachten over “Outfit: Ik houd van jurkjes!”

  1. Leuke outfit! Zelf combineer ik ook heel vaak een jurkje met een cardigan erover en lage botjes onder. 🙂 Heb ik momenteel trouwens ook aan. Daarnaast heb ik in jouw outfitposts ook gemerkt dat jij vaak gaat voor kleur en zwart mijdt! Ook daarin lijken wij erg op elkaar. Kortom: ik ben altijd fan van jouw outfits!

  2. Leuk jurkje! Mag ik vragen hoe je dat met de borstvoeding doet? Ik geef zelf borstvoeding maar vind jurkjes altijd zo onhandig..

  3. Ik ben ook echt gek van jurken, maar nu met borstvoeding vind ik het toch lastig. Erg jammer! Hoe doe jij dat?

  4. Ik heb hetzelfde met jurkjes.. vind ze super maar draag ze bijna nooit!
    Vind dit jurkje erg geslaagd.. en die schoenen zijn zo leuk!!
    Nicole onlangs geplaatst…Plog #1My Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.