Ik blog sinds half januari 2013 voor Kellycaresse.nl en het delen van recepten of andere food ideetjes doe ik al vanaf het begin. Ik lieg dan ook niet als ik zeg dat ik dol ben op lekker eten. Ik sta graag in de keuken en wanneer ik wat lekkers ontdek pak ik snel mijn camera erbij om alles vast te leggen omdat ik andere mee wil laten delen van het lekkere eten. Koken hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn, en lekker koken hoeft ook niet duur te zijn. Dat is ook mijn insteek van de recepten die ik deel. Makkelijk, lekker en over het algemeen ook gezond. Ik ging eens in mijn ‘recepten archief‘ kijken en zag hoeveel recepten ik al gedeeld heb. Omdat ik weet dat de grootste bezoekersstroom mijn site pas vanaf september en later is gaan bezoeken deel ik een aantal van mijn lekkerste recepten die ik daarvoor ook al deelde. Deze recepten zijn namelijk zeker de moeite waard om ook eens te proberen. Kijken jullie mee?
Maaltijdsalade Tonijn ‘Tuna Delight’
Bij de Albert Heijn verkopen ze hele lekkere maaltijdsalades, en door die te bekijken doe ik inspiratie op om deze maaltijd salades zelf te maken. Dan zijn ze namelijk vrij van conserveringsmiddelen en ik denk niet dat ik lieg als ik zeg dat ze dan minstens de helft goedkoper zijn. Maaltijdsalades vind ik ideaal om mee te nemen naar mijn werk of naar een picknick. Deze tonijn salade a la “Tuna Delight” maakte ik zelf en het recept deelde ik met jullie.
Hete boontjes : Budgetproof en super lekker!
Deze budget topper is heel erg geliefd in huize ‘Caresse’. Het enige dat je nodig hebt is rijst, pindakaas!, (diepvries) sperziebonen, allerlei groentes die je nog in de vriezer kunt vinden zoals champions, prei, roerbakgroentes, een uitje en lekker rundergehakt. Een beetje sambal om de boontjes lekker heet te maken en in een mum van tijd zit jij heerlijk te eten.
Havermout ‘appeltaart’ recept.
Het is nu denk ik al wel heel duidelijk hoe dol ik ben op havermout. Heerlijk als ontbijt en ik houd ervan om mijn havermoutpap lekker aan te kleden. Zo is mijn havermout ontbijtje in mijn fantasie eigenlijk een stukje appeltaart door er wat appel, rozijnen, kaneel aan toe te voegen. Succes verzekerd en natuurlijk super gezond!
Pasta met spinazie en spekjes, makkelijk, goedkoop en heel lekker!
Dit recept koken wij zeker wel eens per twee weken want het is lekker en het bevat ingredienten die je altijd wel in huis hebt. Onze vriezer bevat standaard wel zo’n pakje diepvries spinazie, die spekreepjes zorgen we ook altijd in huis te hebben en spaghetti is een standaard in mijn voorraad kast. Een uitje erbij en dan ben je bijna al klaar om te gaan smullen.
Chili con carne , suikervrij en zonder pakjes en zakjes!
Makkelijker dan dit gaat je chili con carne niet worden. Deze chili con carne is bevat alleen maar verse ingredienten dus maakt geen gebruik van poedertjes en pakjes. Dit maakt je chili suikervrij, maar door de verse smaak veel lekkerder. Echt een succes recept dit!
Dit is zo’n soepje waar ik heel veel behoefte aan heb wanneer ik me ziek en niet fit voel. Meer vitamines dan er in deze soep zitten kun je niet nemen want je hebt zo een hele broccoli op in je eentje, althans ik wel want mijn vriend houdt niet van broccoli. Ik ben dol op dit recept en ik vind dit heerlijk met een broodje zalm erbij.
Er staan nog veel meer recepten op kellycaresse.nl die de moeite waard zijn nog eens te bekijken. Je kunt mijn recepten archief hier bekijken. Natuurlijk komen er ook nog veel recepten bij want koken dat doe ik graag. Heb je verzoekjes voor een lekker recept dan mag je deze natuurlijk altijd indienen. Wie van jullie kenden al deze recepten van mij al? En welke lijkt jou het lekkerst? Laat het me weten in de comments.
Liefs Kelly
Volg mij via Bloglovin’ , Twitter , Instagram of Facebook of Youtube.
Dat rijst recept ga ik eens maken 🙂
Dita onlangs geplaatst…Bestelling bij Buiten de lijntjes
mmmm de laatste! Lekker 🙂
todayslife onlangs geplaatst…22 Maart 2014 – 50mm lens
Oeh die havermout appeltaart lijkt me wel wat! Lekkere receptjes allemaal. Ik ben ook dol op koken en bakken!
Manon onlangs geplaatst…TAG: Blogger Love Tag
Wat handig zo’n overzichtje. Ik ga de broccoli-soep eens uitproberen. Lijkt me erg lekker.
Jess onlangs geplaatst…C-c-chewelry voor bijtgrage kinders + winactie
Lekkere recepten allemaal. De pasta salade met tonijn maak ik geregeld als het lekker weer is. Ik doe er zelf dan altijd wat zilveruitjes doorheen in plaats van gewone ui.
Groetjes,
Desiree (van de Gusto) 🙂
Aaah ik hou van pasta!
Rosalie onlangs geplaatst…Happy Challenge: Kijk met trots terug
Ik ga honderd procent die hete boontjes maken! Maar dan met vegagehakt, maar die is tegenwoordig ook heel lekker. Thanks voor het recept!
Marion onlangs geplaatst…Een collega die je blog leest
Ik lees altijd met plezier je recepten! De één spreekt me natuurlijk wat meer aan dan de ander maar dat is logisch. Bijna alle recepten kon ik me nog herinneren! Kom maar op met meer recepten hoor!
Susanne onlangs geplaatst…Favoriete Product: Côte D’or 70% noir intense
Ik moet nog steeds het hete boontjes recept een keer maken. Die ziet er zo vreselijk lekker uit.
Miranda onlangs geplaatst…Happy challenge opdracht 6!
Jam die broccolisoep. Ga ik onthouden.
Lori onlangs geplaatst…Gezonde smoothies nóg gezonder (WIN)
Oeh de apple pie oatmeal klinkt super! Die ga ik snel eens uitproberen!
Marloes onlangs geplaatst…In the Picture #7
Ik eet vanavond hete boontjes ala Kelly!
Oeh, fijn zo’n recepten overzichtje! Zitten wel een paar recepten bij die me lekker lijken, dus die ga ik eens even bekijken en misschien binnenkort wel maken 🙂
Roxanne onlangs geplaatst…Balea Sommer LE & Beautiful Long Serie & Nieuwe producten
Wat leuk om te lezen! Heb je website (via YouTube) pas sinds een paar dagen ontdekt en hij behoort nu al tot 1 van mijn favoriete blogs!
Ik heb nu ook zin in avocado <3.
Wat je misschien ook een lekkere salade zult vinden (vooral in de zomer) is deze pasta salade.
Je hebt nodig:
gekookte pasta (ik neem meestal fusilli/spirelli)
paar blikjes tonijn
grote rode ui in smalle ringen
paprika's in blokjes
zwarte olijven
feta in blokjes of verkruimeld
flink wat citroensap en oregano
zout/peper
scheut olijfolie
Even mengen en klaar en hoe langer het in de koelkast heeft gestaan hoe lekkerder!
Als het je niks lijkt of je uberhaupt niet op een recept zit te wachten, negeer het maar :P.
Heel veel liefs, Iris!